Bespaar jezelf kostbare tijd voor de scanner met documenten splitsen in TOCO

Je kent het wel, die map met facturen die maar dikker en dikker wordt. Op het einde van de maand sta je voor die scanner om meerdere documenten manueel in te scannen. Maar wat met jouw kostbare tijd als ondernemer? Philippe geeft je wekelijks enkele handige tips mee die je bij je eerstvolgende upload kan gebruiken.

Documenten samenvoegen en scannen

Een scanner is een handige tool die je helpt bij de digitalisering van jouw paperassen. Leg jouw dikke stapel facturen op de scanner. In TOCO kan je jouw documenten splitsen wanneer jij er tijd voor hebt. Schrik om papieren te verliezen hoeft niet meer. Als wettelijk erkend digitaal archief ben je dus zeker dat al jouw documenten 100% veilig zitten bij TOCO.

 

In 3 stappen je documenten splitsen in TOCO

TOCO is ontwikkeld om jouw zakelijke documenten altijd en overal beschikbaar te hebben. Dankzij onze ‘documenten splitsen’ module kan je nu ook documenten splitsen uit één gescande PDF. Bij het opladen van een PDF die uit meerdere documenten bestaat, herkent onze AI de verschillende leveranciers. Je krijg een melding om de documenten te splitsen. Dit doe je in drie eenvoudige stappen.

 

Documenten splitsen, sneller geregeld dan je eerstvolgende kop koffie

  • Je verliest geen kostbare tijd voor de scanner
  • Je bent gerust dat de documenten veilig bewaard worden in TOCO
  • Je kiest zelf wanneer je de documenten splitst en betaalt
  • Je behoudt het overzicht van je cashflow en rekeningsaldi eens de documenten gesplitst zijn
  • Je hebt meer energie om in je zaak te steken
 

Start nu jouw gratis proefperiode

We geven je 30 dagen cadeau. Zonder verplichtingen en kredietkaart. Gwendoline en Lieve van Customer Succes helpen je stapsgewijs op weg in onze handige app voor ondernemers. 

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Ondernemers lezen ook

Stuur laatbetalers in één klik een friendly reminder via de TOCO-app

Elke ondernemer krijgt wel eens te maken met laatbetalers. Vervelend, maar makkelijk op te lossen door tijdig een reminder te versturen. Jouw klanten zullen je bovendien ook dankbaar zijn, omdat zij zo geen onnodige extra fee wegens laattijdige betaling riskeren. Maar is dat dan nóg iets extra om in de gaten te houden? No worries! TOCO brengt je tijdig op de hoogte en vergemakkelijkt het proces.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.