Betalingen in TOCO

Hoi, mijn naam is Jonas, Lead Analyst van TOCO.

We weten allemaal dat onze financiële documenten de basis vormen van onze financiële administratie. Door het lezen van onze vorige blogs weet je hoe er mee om te gaan op TOCO. Naast het bewaren van uw documenten, is het op een na belangrijkste onderdeel om ze te kunnen betalen en bij te houden welke betaald zijn en welke niet.

Betaal uw factuur

Het betalen van je factuur op TOCO is een fluitje van een cent. Het is echter niet altijd zo dat je bank openstaat voor de universele Europese QR-code. Helaas kunnen de banken zelf beslissen of ze dit wel of niet implementeren. Laten we eens kijken naar de flow hoe het werkt in TOCO.

Wanneer je een factuur opent in TOCO zie je de PDF van de factuur en alle bijbehorende gegevens die al door onze OCR zijn ingevuld. Het tweede tabblad van dit document toont u de mogelijkheden om deze factuur te betalen. Om er zeker van te zijn dat alle gegevens correct zijn, dien je eerst de door OCR herkende betalingsgegevens te controleren en daarna kan je de bovengenoemde QR-code aanmaken. Deze QR-code kan gescand worden met KBC, Belfius en Bunq bank-apps.
Je scant de QR-code, je bank-app toont alle betalingsgegevens en je kunt deze bevestigen. Na je betaling duid je eenvoudig op TOCO aan dat de factuur betaald is.

Betaalstatus

Elke factuur in TOCO heeft een betaalstatus. Zo kan je eenvoudig bijhouden welke facturen zijn betaald, onbetaald of achterstallig zijn, etc. Deze informatie wordt weergegeven in je inbox zodat je in één oogopslag kunt zien waar je nog actie moet ondernemen.

Tip: zorg ervoor dat je de betaalstatus correct invult bij het uploaden van je documenten in TOCO. Dit is uiteraard essentieel bij de verdere verwerking van de documenten.

Recente blogposts

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Inhoudsopgave

Betalingen in TOCO

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Verkoopfacturen

Velen van jullie maken ondertussen hun verkoopfacturen via het TOCO platform. Jullie stuurden ons verschillende suggesties ter verbetering.

Lees meer

Waardevolle tips voor zelfstandigen

Je eigen baas zijn kan geweldig zijn! Je mag zelf kiezen aan welke projecten je wilt werken, je hebt een zekere flexibiliteit in het bepalen van je eigen werktijden, je kan je eigen richting uit gaan. Met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid, want plots heb je geen organisatie meer waarop je kan terugvallen om praktische zaken voor je te regelen.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.