We hebben net een nieuwe versie van TOCO uitgebracht waarin je eenvoudig je boekhouder kunt aanwijzen en samenwerken.

Of je boekhouder nu op TOCO gebruikt of niet, wij zorgen ervoor dat het werkt! šŸ¤

Hoi, mijn naam is Jonas, Lead Analyst van TOCO. Zoals je in mijn vorige blog kon lezen, staat TOCO voor Together Connected. De eerste en belangrijkste connectie als KMO om je financiĆ«le administratie soepel te laten verlopen, is die met je boekhouder. We hebben net een nieuwe versie van TOCO uitgebracht waarin je eenvoudig je boekhouder kunt aanwijzen en samenwerken. Of je boekhouder nu op TOCO gebruikt of niet, wij zorgen ervoor dat het werkt! šŸ¤

Duid je boekhouder aan

Als eerste stap moet TOCO weten wie je boekhouder is voordat je kunt gaan samenwerken. Ga via het TOCO menu naar Instellingen – Boekhouding waar je het proces kunt starten. Zodra je begint met het typen van de naam of het BTW-nummer van je boekhouder, zie je suggesties voor mogelijke overeenkomsten.
Wees gerust, we geven een hint boven je Inbox zodat je niet vergeet je boekhouder aan te duiden.

Vanaf hier zijn er twee mogelijkheden: je boekhouder gebruikt TOCO of niet.Ā Wanneer je boekhouder TOCO gebruikt, is er nog een laatste goedkeuring om je als Client te accepteren. Zodra zij akkoord gaan, is alles klaar en kan je beginnen met het versturen van documenten vanuit je TOCO Inbox naar je boekhouder.

WanneerĀ Wanneer je boekhouder TOCO nog niet gebruikt, wordt in de volgende stap gevraagd de gegevens van je contactpersoon in te vullen. Je hoeft alleen de naam, e-mailadres en het telefoonnummer in te vullen. Dat is alles, je bent nu klaar om je documenten vanuit je TOCO Inbox naar je boekhouder te sturen.

Boekhouder niet op TOCO

Als je als boekhouder TOCO nog niet gebruikt, ontvang je een e-mail met de documenten die de KMO je verstuurde. Deze e-mail laat je al zien welke documenttypes en hoeveel van elks naar jou zijn verzonden. De documenten kunnen gedownload worden via een zip-bestand, waarin alle documenten gegroepeerd in een map per documenttype staan.

Wil je als boekhouder ook jouw proces optimaliseren?
Begin dan gratis met TOCO Start voor boekhouders!