Helaas zal TOCO zijn activiteiten stopzetten. 😢
Hierdoor is het niet meer mogelijk om nieuwe bestanden te uploaden vanaf 23 april 2022.
Vragen? Contacteer ons

Mail verkoopfacturen rechtstreeks naar jouw klant via de TOCO-app

Begin met lezen

toco integreren in boekhoudkantoor

Intro

“Ik ga nog snel even een factuur maken en verzenden”: een gedachte waar elke ondernemer zich al eens aan mispakt. De 10 minuten die je hieraan dacht te besteden, worden er al snel 20, 30 of zelfs meer.

Koppel het e-mailadres van de klant aan de klantgegevens

Een logische eerste stap om gebruik te kunnen maken van deze feature, is het koppelen van het e-mailadres van de klant aan zijn klantgegevens.

Wanneer je een factuur maakt via de TOCO-app, kan je:
  1. Een bestaande klant selecteren. Wanneer je dit doet, krijg je meteen de klantgegevens van deze persoon te zien. Geen e-mailadres te bespeuren? Voeg het dan toe via de knop aanpassen.
  2. Een nieuwe klant toevoegen. Vul alle klantgegevens, waaronder ook het e-mailadres, eenmalig in. Deze klant wordt nu automatisch toegevoegd aan jouw bestaande klanten. Nooit meer zoeken naar gegevens dus!

Factuur klaar? Verzenden maar!

Alles nagekeken en klaar voor verzending? Klik dan rechtsonder op de knop finaliseer. TOCO maakt automatisch een pdf van de factuur en geeft jou de optie om deze meteen naar de klant te mailen.  En om nog wat meer tijd te besparen, verschijnt er automatisch een mail template die je kan aanpassen of bewerken.

Maak je graag al jouw facturen op hetzelfde moment, maar moeten ze op verschillende momenten de deur uit? Kies dan voor de optie finaliseer en verzend later.

In het factuuroverzicht krijgt deze factuur het label gefinaliseerd. Wanneer je de factuur  later wil verzenden, kan je eenvoudig op de drie bolletjes naast de factuur klikken en kiezen voor verzend naar klant.

factuur later verzenden


Meer inzichten en nieuwtjes

Al jouw admin in één handige app

toco vacatures en jobs
30 dagen volledig gratis - geen kredietkaart vereist