Ontdek onze volledig vernieuwde klantenlijst!

Hallo, mijn naam is Evelien Dhont, Product Owner bij TOCO. TOCO staat ondernemers dagelijks bij met hun financiële administratie en dat doen we met heel ons hart! Maar, dat doen we gelukkig niet alleen. Ondernemers groot en klein kunnen natuurlijk steeds rekenen op jullie, hun accountant.

De TOCO accountants behouden het overzicht via onze klantenlijst. De afgelopen maanden ontvingen wij suggesties, tips en wensen om deze klantenlijst verder te verbeteren. Bedankt daarvoor! Het resultaat is een volledig vernieuwde klantenlijst. De grootste veranderingen, die leg ik graag hieronder uit, maar zelf ontdekken kun je als accountant vanaf vandaag op het TOCO platform.

 

Nieuw menu

Alles draait om de klant, dus hebben we uw klantenlijst de TOCO-startpagina gemaakt. Ook hebben we het hoofdmenu wat vereenvoudigt: je kunt direct doorklikken naar je berichten en integraties, zo vindt je deze snel en gemakkelijk terug.

 

Ook zo benieuwd naar de nieuwe klantenlijst? Dit zijn de grootste veranderingen:

  • Getoonde data: uiteraard tonen we nog steeds de naam, status en integraties van de klant. Maar, daarnaast zie je nu ook in 1 oogopslag de contactpersoon en de status van je klant.
  • Kies zelf je kolommen: vanaf nu beslis jij welke klantgegevens je wel of niet ziet. Klik op het ‘Instellingen’ icoon en selecteer de gewenste kolommen. Je kunt ze zelfs slepen in de volgorde die je wenst.
  • Integratie status: niet enkel het aantal integraties wordt getoond, maar de verschillende logo’s geven ook aan welke integraties voor deze klant actief staan. En is er een probleem met de integratie of is er nog geen integratie opgezet, dan geven we uiteraard een waarschuwing.
  • Inbox klant: een veelgevraagde functionaliteit: zien hoeveel documenten je klant in zijn of haar inbox heeft. Zo weet je niet enkel wat je nog mag verwachten, maar kun je de klant ook suggereren om deze documenten zo snel mogelijk door te sturen.
  • Te boeken: dit getal geeft het aantal doorgestuurde documenten van de klant aan. Je ziet dus meteen voor welke klant je nog documenten moet verwerken in je boekhoudpakket.
  • Berichten: zijn er nog ongelezen berichten? Dat zie je per klant in deze kolom

Verschillende velden in de kolommen zijn aanklikbaar, zodat je direct op de overzicht pagina, integratie pagina, boekhoudkundige documenten of conversaties van de klant terecht komt. Wel zo handig!

 

Zoek je een specifieke klant/ klanten?

Naast bovenstaande nieuwigheden, kun je nu ook heel gemakkelijk in je klantenlijst iets terugvinden dankzij de volgende functionaliteiten:

  • Sorteren: gebruik de pijltjes boven de verschillende kolommen en beslis zelf hoe je de klantenlijst sorteert: op naam, op status of misschien wel op het aantal te boeken documenten.
  • Filter: filter op de status van je klanten. Handig als je bijvoorbeeld wil zien welke klant zijn uitnodiging nog niet geaccepteerd heeft.
  • Zoeken: Type (een deel van) de bedrijfsnaam, contactpersoon of het BTW nummer in de zoekbalk en de lijst toon enkel de klanten die aan deze zoekcriteria voldoen.
  • Favorieten: wil je bepaalde klanten bovenaan de lijst? Maak ze dan favoriet. In de overzichtspagina van de klant, moet je daarvoor enkel het sterretje rechtsboven aanklikken en in het vervolg staan ze als eerste in de lijst.

 

Wat vinden jullie ervan?

We zijn benieuwd wat jullie van onze nieuwe klantenlijst vinden. Aarzel dus niet om jullie ervaringen of suggesties met ons te delen. Vragen? We helpen je graag! Contacteer ons via support@toco.eu

https://youtu.be/8U99zxCACV8

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Verkoopfacturen

Velen van jullie maken ondertussen hun verkoopfacturen via het TOCO platform. Jullie stuurden ons verschillende suggesties ter verbetering.

Lees meer

Waardevolle tips voor zelfstandigen

Je eigen baas zijn kan geweldig zijn! Je mag zelf kiezen aan welke projecten je wilt werken, je hebt een zekere flexibiliteit in het bepalen van je eigen werktijden, je kan je eigen richting uit gaan. Met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid, want plots heb je geen organisatie meer waarop je kan terugvallen om praktische zaken voor je te regelen.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.