Providing a seamless solution for accountants

TOCO en Lyanthe hebben besloten nauwer samen te werken met dienstverlening die naadloos op elkaar aansluit. Een enorme stap richting de ambitie van accountants naar always on accounting voor KMO’ers.

Wat de twee bedrijven in de samenwerking doen? TOCO en Lyanthe stemmen de oplossingen die zij bieden zo op elkaar af dat zowel de KMO’er als de accountant voordeel geniet van een goede informatie deling tussen beide partijen. “Een kwestie van het geheel is meer dan de som der delen”, zegt Philippe Kimpe, CEO van TOCO. “Onze markt heeft het meeste aan dienstverleners die elkaar weten te vinden en versterken, dan dienstverleners die op hun eigen eiland blijven zitten.” 

Daar waar TOCO zicht richt op het ondersteunen van de communicatie tussen KMO’ers en accountants, richt Lyanthe zich op het volledig automatiseren van de verwerking van de administraties. “Wij merken dat KMO’ers steeds vaker vragen naar actuele stuurinformatie”, zegt Philippe. “De samenwerking tussen TOCO en Lyanthe zorgt er uiteindelijk voor dat KMO’ers sneller inzicht krijgen in hun cijfers.”

“Door het arbeidsintensieve pre-accounting proces te automatiseren kunnen wij juist invulling geven aan de ambitie om meer aandacht te geven aan de klant”, zegt Jochem Baars, Managing Partner bij Lyanthe. “Wij zien dat accountantskantoren die onze dienstverlening gebruiken met gemak 200-300 facturen per medewerker per uur weten te verwerken. Dat niet alleen, bonnen en facturen worden ook veel sneller verwerkt en geboekt. De samenwerking met TOCO stelt ons in staat om daadwerkelijk full circle te gaan, van aanlevering door KMO’er tot snelle terugkoppeling door accountant.”

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Verkoopfacturen

Velen van jullie maken ondertussen hun verkoopfacturen via het TOCO platform. Jullie stuurden ons verschillende suggesties ter verbetering.

Lees meer

Waardevolle tips voor zelfstandigen

Je eigen baas zijn kan geweldig zijn! Je mag zelf kiezen aan welke projecten je wilt werken, je hebt een zekere flexibiliteit in het bepalen van je eigen werktijden, je kan je eigen richting uit gaan. Met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid, want plots heb je geen organisatie meer waarop je kan terugvallen om praktische zaken voor je te regelen.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.