TOCO neemt sectorgenoot Booqee over

Gent - Brussel - New York: TOCO neemt sectorgenoot Booqee over. Door deze overname wordt er een stevige brug gebouwd tussen KMO en haar Accountant. TOCO neemt Booqee voor 100% over.

TOCO werd eind 2018 opgericht uit een spin-off van The Glue (Investeerders Jürgen Ingels & Stefan Dierckx) en is een onmisbare applicatie voor ondernemers. De ondernemer volgt er zijn financiële situatie op de voet door het samenbrengen van verschillende bankrekeningen in één portaal waar ook alle documenten, facturen, transacties en gegevens over de boekhouding terug te vinden zijn. Mid 2020 ontving TOCO als een van de eerste B2B fintech bedrijven zonder link met een grootbank, de PSD2-vergunning van De Nationale Bank van België. Deze vergunning laat toe om rekeninginformatie op te halen en betaaloplossingen aan te bieden.

Booqee werd eind 2017 opgericht en bouwde een gebruiksvriendelijk platform om snel en eenvoudig data uit te wisselen tussen accountantskantoren en hun klanten. Booqee helpt om het tijdrovende proces van dataverzameling zo pijnloos mogelijk te maken en investeerde het laatste jaar sterk in een gebruiksvriendelijke interface en in connectiviteit met bestaande (pre-accounting, DMS, post-accounting) pakketten. Booqee bedient vandaag klanten in België en de VS.

Philippe Kimpe, CEO TOCO: Door deze strategische overname versnellen we de uitrol van onze product roadmap. De digitalisering van de administratie en digitale factuur zal zich de komende jaren doorzetten. Het samenbrengen van financiële administratie, ePayments en actiegerichte inzichten brengt veel toegevoegde waarde. Door de ondernemer en de boekhouder samen te bedienen spelen we hier nog sterker op in.

Pieter-Jan Vrancken, co-founder Booqee: We kijken ernaar uit om deel uit te maken van TOCO. TOCO heeft een sterk verhaal richting de KMO, Booqee een sterk verhaal richting de moderne Accountant. Door onze krachten te bundelen, kunnen we synergieën en snelheid creëren op productniveau en stappen zetten op internationaal vlak.

Voor meer informatie, bezoek www.toco.eu of contacteer:
Philippe Kimpe, CEO – 0475/494249 – pk@toco.eu
Pieter-Jan Vrancken, CCO – +1.(917).941.5006 pv@toco.eu

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Verkoopfacturen

Velen van jullie maken ondertussen hun verkoopfacturen via het TOCO platform. Jullie stuurden ons verschillende suggesties ter verbetering.

Lees meer

Waardevolle tips voor zelfstandigen

Je eigen baas zijn kan geweldig zijn! Je mag zelf kiezen aan welke projecten je wilt werken, je hebt een zekere flexibiliteit in het bepalen van je eigen werktijden, je kan je eigen richting uit gaan. Met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid, want plots heb je geen organisatie meer waarop je kan terugvallen om praktische zaken voor je te regelen.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.