TOCO-notificaties: Je krijg er van ons een digitale assistente bij

Onze meldingen ontvangen tijdens jouw ochtendkoffie? Perfect. Maak komaf met die achterstallige facturen en verloren documenten. Met het uitrollen van jouw persoonlijke TOCO-notificaties sta je nu nog geruster voor de dag.

Nog een app om in de gaten te houden? Maak je geen zorgen! 🙋🏻‍♀️

Met het uitrollen van onze gloednieuwe notificaties willen we je nog meer up-to-date houden met de financiële veranderingen en nieuwtjes van je zaak. Je hoeft niet telkens de TOCO-app te openen.

Kijk even mee in haar weekplanning 📅

Jouw digitale assistente brengt je wekelijks op de hoogte. 

Hoe wijzig ik mijn notificatievoorkeuren? 🤔

Je bepaalt zelf welke meldingen je ontvangt en welke je niet nodig hebt. Ga naar jouw profiel, onder het tabblad meldingen kan je jouw voorkeuren wijzigen.

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Ondernemers lezen ook

Stuur laatbetalers in één klik een friendly reminder via de TOCO-app

Elke ondernemer krijgt wel eens te maken met laatbetalers. Vervelend, maar makkelijk op te lossen door tijdig een reminder te versturen. Jouw klanten zullen je bovendien ook dankbaar zijn, omdat zij zo geen onnodige extra fee wegens laattijdige betaling riskeren. Maar is dat dan nóg iets extra om in de gaten te houden? No worries! TOCO brengt je tijdig op de hoogte en vergemakkelijkt het proces.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.