TOCO-notificaties: Je krijg er van ons een digitale assistente bij

Onze meldingen ontvangen tijdens jouw ochtendkoffie? Perfect. Maak komaf met die achterstallige facturen en verloren documenten. Met het uitrollen van jouw persoonlijke TOCO-notificaties sta je nu nog geruster voor de dag.

Nog een app om in de gaten te houden? Maak je geen zorgen! 🙋🏻‍♀️

Met het uitrollen van onze gloednieuwe notificaties willen we je nog meer up-to-date houden met de financiële veranderingen en nieuwtjes van je zaak. Je hoeft niet telkens de TOCO-app te openen.

Kijk even mee in haar weekplanning 📅

Jouw digitale assistente brengt je wekelijks op de hoogte. 

Hoe wijzig ik mijn notificatievoorkeuren? 🤔

Je bepaalt zelf welke meldingen je ontvangt en welke je niet nodig hebt. Ga naar jouw profiel, onder het tabblad meldingen kan je jouw voorkeuren wijzigen.

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Ondernemers lezen ook

Zijn restaurantkosten fiscaal aftrekbaar?

Het is het zover: de langverwachte heropening van de horeca. Wij zijn blij dat alle horeca-gebruikers van TOCO weer aan de slag kunnen. Ook voor andere ondernemers is dit goed nieuws: de zoom rooms kunnen af en toe opnieuw vervangen worden door een gezellige zakenlunch! Maar hoe zat het ook alweer met restaurantkosten? Het is immers zo lang geleden… Tijd voor wat opfrissing!

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.