Helaas zal TOCO zijn activiteiten stopzetten. 😢
Hierdoor is het niet meer mogelijk om nieuwe bestanden te uploaden vanaf 23 april 2022.
Vragen? Contacteer ons

TOCO voor accountants: 5 redenen om TOCO te integreren in jouw boekhoudkantoor

Begin met lezen

toco integreren in boekhoudkantoor

Intro

De TOCO-app is er niet enkel voor ondernemers, maar ook voor accountants. Al … boekhoudkantoren in België en Nederland maakten de digitale sprong via een samenwerking met TOCO. Waarom? Je ontdekt de voordelen in deze blogpost!

1. Eén centrale werkplek

Als boekhouder herken je volgend scenario waarschijnlijk wel: de ene klant stuurt alles door via mail, de andere uploadt het ergens in de cloud en af en toe ontvang je zelfs nog een dossier via de post. Soms ben je langer bezig met het zoeken van dossiers dan met de behandeling ervan. Gelukkig kan dit anders! TOCO brengt alles samen via 1 digitale app. De look en feel van deze  app wordt bovendien volledig afgestemd op de huisstijl van jouw kantoor.

2. De drie maandelijkse kwartaal rush vermijden

Heerst er rond het einde van elk kwartaal stress op kantoor omdat klanten last minute hun paperassen van de afgelopen 3 maanden doorsturen? Ook deze situatie kan vermeden worden. Via de TOCO app kunnen jouw klanten steeds eenvoudig hun documenten scannen, zodat jij deze ruim op voorhand ontvangt. Hierdoor kan je zelf kiezen wanneer je alle dossiers verwerkt en ben je opnieuw de baas over je eigen tijd.

3. Directe communicatie met de klant

De TOCO-chatfunctie zorgt ervoor dat de communicatie met jouw klanten vlotter zal verlopen. Je kan een chatbericht achterlaten bij een document, zodat jouw klant meteen ziet waarop het bericht betrekking heeft. Zo besparen jullie beiden tijd en een hoop mailverkeer.

4. Integraties met pakketten

Nóg een extra systeem? Zeker en vast, want TOCO zorgt voor een integratie met al jouw andere systemen. Boekhoudpakketten, rapporteringstools en andere software kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan TOCO. Deze integratie zorgt voor optimalisatie!

5. Ondersteuning via TOCO support

De TOCO-app is heel eenvoudig in gebruik. Bij C.T Accountants, een boekhoudkantoor dat met TOCO samenwerkt, merkten ze zelfs dat hun niet-digitale klanten degenen zijn die het meeste documenten uploaden. Zijn er toch vragen of problemen? Dan is er TOCO support om jou en jouw klanten live te helpen en bij te staan.

Ben jij klaar om van al deze voordelen te genieten? Ontdek onze verschillende pakketten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer inzichten en nieuwtjes

Al jouw admin in één handige app

toco vacatures en jobs
30 dagen volledig gratis - geen kredietkaart vereist