SAVE THE DATES: TOCO zal deelnemen aan TAXVILLE ON TOUR 2020

TOCO is erg trots om aan te kondigen dat we samen met Wolters Kluwer op tournee gaan om onze naadloze integratie met de toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware in België te presenteren.

TaxVille On Tour is een evenement dat in maart op 4 locaties plaatsvindt en dat accountants in staat stelt om de uitdaging van de digitalisering en het belang van de integratie van uw klanten in dit proces beter te begrijpen.

Op het programma staan diverse themasessies, een belastingclub en een plenaire sessie gericht op communicatie en advies aan klanten.

Following the signing of a strategisch partnerschap in het laatste kwartaal van 2019 is TOCO technisch en commercieel volledig geïntegreerd in de productportfolio van Wolters Kluwer.

TOCO is het portaal dat ondernemers en belastingadviseurs in staat stelt om beter samen te werken in de cloud, op basis van de belangrijkste functionaliteiten die aan ondernemers worden aangeboden (persoonlijk digitaal archief, goedgekeurd door de NBB en de FOD Financiën, betaling met QR-codes of PSD2, integratie met onder andere Basecone, Expert / M en Adsolut).

Aanwezig als structurele partner zal het TOCO-team de integratie in het Wolters Kluwer-ecosysteem demonstreren. We zullen er ook zijn om de gratis TOCO Start te activeren voor alle accountants die een nieuwe manier van werken met cliënten willen initiëren. Kom en ontmoet ons!

U kunt zich gratis registreren op https://taxville.be/inschrijven/

 Als u meer wilt weten over TOCO, neem dan contact met ons op via sales@toco.eu.

Recente blogposts

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Inhoudsopgave

SAVE THE DATES: TOCO zal deelnemen aan TAXVILLE ON TOUR 2020

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Verkoopfacturen

Velen van jullie maken ondertussen hun verkoopfacturen via het TOCO platform. Jullie stuurden ons verschillende suggesties ter verbetering.

Lees meer

Waardevolle tips voor zelfstandigen

Je eigen baas zijn kan geweldig zijn! Je mag zelf kiezen aan welke projecten je wilt werken, je hebt een zekere flexibiliteit in het bepalen van je eigen werktijden, je kan je eigen richting uit gaan. Met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid, want plots heb je geen organisatie meer waarop je kan terugvallen om praktische zaken voor je te regelen.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.