Uitbreiding van het TOCO team voor een nog betere service

Bij TOCO vinden we het belangrijk dat we bereikbaar zijn voor vragen en opmerkingen van onze klanten. Daarom hebben we ons support team uitgebreid.

Gwendoline staat te trappelen om jullie verder te helpen! Maak kennis met haar!

“Meewerken aan het succes van dit bedrijf is de juiste uitdaging die ik nodig had.
Ik had nood aan een andere wending in mijn carrière, een uitdaging waarin ik mezelf als persoon kan ontplooien en bewijzen, waarin ik kan groeien, nieuwe dingen aanleren! Collega’s van TOCO lieten me meteen aanvoelen dat dit hier kon! De klik zat meteen goed. Fijn om een welkom gevoel te krijgen.

 

Het concept van TOCO sprak me dan weer als ondernemer aan!

Wie wil nu niet meer tijd hebben voor zijn gezin en vrije tijd in het algemeen, in plaats van tussen de facturen te zitten en de kwartaaldruk te hebben.

 

De klant eerst

Voor mij persoonlijk bestaat een goede klantenservice vooral uit vriendelijkheid: in gelijk welke omstandigheden vriendelijk en correct blijven. Advies ter harte nemen, samen probleemoplossend denken, vooral respectvol zijn en de tijd nemen om naar de klant te luisteren.”

Welkom in het TOCO team, Gwendoline! We wensen je veel succes!

 

TOCO zoekt nog medewerkers

Wil je ook het TOCO team vervoegen? We zoeken nog een digital marketeer en een Customer Success Officer. Solliciteer nu: info@toco.eu

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Verkoopfacturen

Velen van jullie maken ondertussen hun verkoopfacturen via het TOCO platform. Jullie stuurden ons verschillende suggesties ter verbetering.

Lees meer

Waardevolle tips voor zelfstandigen

Je eigen baas zijn kan geweldig zijn! Je mag zelf kiezen aan welke projecten je wilt werken, je hebt een zekere flexibiliteit in het bepalen van je eigen werktijden, je kan je eigen richting uit gaan. Met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid, want plots heb je geen organisatie meer waarop je kan terugvallen om praktische zaken voor je te regelen.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.