Upload al uw aankoopfacturen (en andere documenten) in slechts 2 klikken

Hoi, Ik ben Evelien, Product Owner op het TOCO Platform. Het sleutelwoord van uw financiële administratie is ‘DOCUMENTEN’, daarom wil ik u graag uitleggen hoe eenvoudig het is om uw documenten in ons platform te uploaden.

Waar kunt u uploaden?

De upload knop vindt u zowel in de bovenste menubalk als onder het menu ‘Documenten’. Als je hierop klikt, wordt Windows Explorer of Finder op je Mac geopend. Selecteer één of meerdere documenten en bevestig via ‘Openen’. Oh ja, we ondersteunen ook het uploaden van meerdere bestanden tegelijk!

Onze upload dialoog wordt direct getoond en op de achtergrond beginnen we direct met het scannen van uw document(en). Waarom is het zo belangrijk dat we scannen? Dat delen we graag met u in een van onze aankomende blogs.

Upload module

Uw (eerste) document wordt getoond in de upload dialoog. Dit is ook de plaats waar u relevante document-gegevens invoert en aanvult.

  • Naam document: ingevuld, maar u kunt het natuurlijk wel wijzigen
  • Type document: we onderscheiden 6 soorten documenten: aankoopfactuur, aankoop creditnota, verkoopfactuur, verkoop creditnota, ticket en overige

Het selecteren van het juiste type is niet alleen nuttig voor uzelf, maar vooral voor de verwerking van het (de) document(en) door uw accountant. Boekhoudkundige pakketten herkennen het type document en boeken en categoriseren deze op basis daarvan.

  • Betaling: standaard onbetaald, alleen voor tickets tonen we betaald
  • Tags: voeg tags toe om ze later gemakkelijk terug te kunnen vinden
  • Notitie: toelichting toevoegen

 Als u meerdere documenten hebt geüpload, kunt u de gegevens per document invoeren of kiezen voor ‘toepassen op alle bestanden’. Uiteraard zal het type document en de tags voor alle geüploade documenten hetzelfde zijn, maar u kunt deze eenvoudig aanpassen. Handig als u al uw verkoopfacturen of tickets in één keer wilt uploaden.

Bevestig je invoer via ‘opslaan’ en je documenten zullen beschikbaar zijn in je inbox. Je kunt de details van een document bekijken door op de naam van het document of gewoon ergens in de document rij te klikken. Vervolgens wordt het document getoond met aan de rechterkant de details van het document.

Word papierloos, schrijf je nu in en krijg 50% korting

Recente blogposts

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Inhoudsopgave

Upload al uw aankoopfacturen (en andere documenten) in slechts 2 klikken

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Verkoopfacturen

Velen van jullie maken ondertussen hun verkoopfacturen via het TOCO platform. Jullie stuurden ons verschillende suggesties ter verbetering.

Lees meer

Waardevolle tips voor zelfstandigen

Je eigen baas zijn kan geweldig zijn! Je mag zelf kiezen aan welke projecten je wilt werken, je hebt een zekere flexibiliteit in het bepalen van je eigen werktijden, je kan je eigen richting uit gaan. Met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid, want plots heb je geen organisatie meer waarop je kan terugvallen om praktische zaken voor je te regelen.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.