Wat is de huidige status van het TOCO-platform?

Hoi, mijn naam is Sven Beauprez en ik ben verantwoordelijk voor alle technische zaken van het TOCO Platform.

Oktober 2019 was een belangrijke mijlpaal voor TOCO. Toen was de eerste productierelease van het platform en het stelde onze eerste gebruikers in staat om het platform te testen en te laten groeien. Sindsdien zijn heel wat gebruikers aan boord gekomen en gebruiken ze TOCO samen met hun boekhouder, volledig geïntegreerd met het boekhoudsysteem van de boekhouder.

Om meer inzicht te geven in het platform en alle functionaliteiten die we nu hebben of die in de nabije toekomst worden verwacht, starten we een blogserie rond het product en de onderliggende architectuur, voor een meer technisch publiek. In de komende weken zullen Evelien en Jonas – onze Product Owner en Business Analyst – praten over documenten, boekhoudpakketten, boekingen, betalingen, banktransacties, rapportages en nog veel meer, om uit te leggen hoe hiermee om te gaan in TOCO.

Daarnaast zal ik zelf dieper ingaan op de architectuur van ons multi-tenant platform, de beveiliging, de beschikbaarheid, de bedrijfscontinuïteit, de verschillende integraties, enz. Hiermee zullen we een beter zicht geven op hoe we verschillende niet-functionele vereisten aanpakken en wat we op technisch niveau hebben gedaan om een PSD2-licentie van de NBB (Nationale Bank België) te verkrijgen, zodat we in de toekomst ook betalingen vanop het platform rechtstreeks zullen kunnen aanbieden.

Om u alvast een voorproefje te geven, laat ik u achter met de webinar die we net na het uitbrengen in productie hebben opgenomen. Lieve geeft hierin een overzicht van het platform in een demo-omgeving, met uitleg over enkele functies die al in oktober 2019 beschikbaar waren in productie (in het Nederlands). Weet dat we sindsdien hard hebben gewerkt om het platform uit te breiden met veel meer interessante features, die u in de komende weken/maanden zult leren kennen via deze blogserie.

Recente blogposts

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Inhoudsopgave

Wat is de huidige status van het TOCO-platform?

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Verkoopfacturen

Velen van jullie maken ondertussen hun verkoopfacturen via het TOCO platform. Jullie stuurden ons verschillende suggesties ter verbetering.

Lees meer

Waardevolle tips voor zelfstandigen

Je eigen baas zijn kan geweldig zijn! Je mag zelf kiezen aan welke projecten je wilt werken, je hebt een zekere flexibiliteit in het bepalen van je eigen werktijden, je kan je eigen richting uit gaan. Met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid, want plots heb je geen organisatie meer waarop je kan terugvallen om praktische zaken voor je te regelen.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.