Vragen over TOCO?

Daar kunnen wij jou bij helpen!
contact toco

Helpartikelen

helpcenter

support@toco.eu

telefoneer of contacteer toco

+(32) 9 277 17 17

Codaboxintegratie

Factuur naar buitenland of medecontractant

Aan de slag: Maak je eerste verkoopfactuur in TOCO

Betaalmandje: hoe werkt het?

Uw documenten in TOCO

Kan ik meerdere gebruikers toevoegen aan mijn bedrijf?

Kan ik een tweede bedrijf toevoegen?

Kan ik mijn taal wijzigen?

Documenten splitsen en samenvoegen

Door de CodaBox integratie te configureren, ontvang je een overzicht van de saldi en transacties van de bankrekeningen waarvoor jij of jouw accountant CODA-bestanden heeft geactiveerd.

Voorwaarde: U heeft een actief CodaBox abonnement nodig. Dit kan via je accountant of rechtstreeks met CodaBox.

Stappenplan

1. Klik op 'Verbinden'

2. Klik op 'Token aanvragen'

Aan de hand van je btw-nummer wordt er bij CodaBox gecontroleerd of er een actief abonnement is.
Zo ja,
dan wordt het token verzonden naar het bij CodaBox bekende e-mailadres.

3. Zodra je je token hebt ontvangen, kopieer je het uit de mail

4. Klik op 'Token ingeven', plak de gekopieerde waarde en klik op 'Verbinden'

Proficiat! Er is nu een integratie gelegd tussen TOCO en CodaBox.

Als alles ok verlopen is, is de status van de verbinding 'Actief'. In de loop van de dag komen je bankrekeningen tevoorschijn, maar zonder transactie of saldo. Vanaf ten vroegste de volgende dag, en indien er transacties zijn uitgevoerd zullen je saldi en transacties beschikbaar zijn.