Ons team staat altijd voor u klaar!

Van bij de start ondersteunen wij u bij de activatie en het gebruik van TOCO. Samen groeien. Dat is Together Connected!

Raadpleeg onder onze F.A.Q. of contacteer ons service team op +32 (9) 277 17 17 of support@toco.eu

TOCO automatiseert en organiseert jouw financiële administratie

 • TOCO helpt je om al je documenten van je financiële adminstratie, zoals facturen en contracten, te centraliseren en te digitaliseren. Wij gebruiken OCR technologie om foto’s of PDF’s om te zetten naar leesbare tekst. Op deze manier worden al jouw documenten makkelijk doorzoekbaar.
 • Facturen moeten betaald worden en naar je boekhouder gestuurd worden. Met TOCO kan dat nu allemaal vanaf 1 applicatie. Zo houd je makkelijk bij welke facturen al betaald zijn, kun je zelf betalingen doen en stuur je de documenten naar je boekhouder.
 • Omdat je nu een plek hebt om je documenten te centraliseren en te beheren, moet je niet meer wachten tot het einde van een kwartaal om alles door te sturen naar je boekhouder. Houd je administratie continu bij en vermijd stress bij het einde van een kwartaal.
 • Wil je een overzicht van al je bankrekeningen? Met TOCO heb je een overzicht van je rekeningsaldi en je banktransacties. Deze transacties kan je koppelen aan documenten in TOCO. Zo zie je in één oogopslag of jouw administratie volledig is!
 • Om de touwen in handen te hebben en houden! TOCO is je digitaal archief.

 • Verzamel en organiseer al je bedrijfsdocumenten.
  Dit kunnen zowel facturen, contracten of officiële documenten, zoals statuten, zijn. Zo heb je alles direct bij de hand. Maak notities en gebruik labels om later gemakkelijk te weten waarover het gaat.
 • TOCO is je zoekmachine.
  Zoek en vind snel documenten en betalingen terug. Al je documenten zijn doorzoekbaar op alle woorden in het document. Zo vind je bijvoorbeeld makkelijk die factuur voor je gsm terug zonder de leverancier te kennen.
 • TOCO is je betalingsapp.
  Heb zicht op al je bankrekeningen en betaal gemakkelijk met vooraf ingevulde betaalopdrachten. Nu nog via CODA en de QR code die je als KBC of Belfius klant kan gebruiken. Eens TOCO een betalingslicentie heeft gekregen van de Nationale Bank van België, kan je betalingen doen vanaf elke Belgische rekening.
 • TOCO is je anker met de boekhouding.
  Stuur je facturen en relevante documenten direct door naar je boekhouder zodat deze je boekhouding up-to-date kan houden. Geen rush meer op het einde van het kwartaal om al je documenten bijeen te zoeken.
 • TOCO is communicatietool.
  Ga in overleg met je boekhouder en je collega’s, bewaar communicaties op documenten en deel documenten met je boekhouder
 • TOCO is naast dit alles, ook je kompas.
  Hou het overzicht op je cijfers, en stuur bij indien nodig. Je boekhouder kan je tussentijdse gevalideerde rapporten, zoals balans en resultatenrekening, bezorgen via TOCO. Bovendien kan je tot op factuurniveau nagaan.
 • TOCO, bestemming paradijs!

  TOCO is geen boekhoudpakket. TOCO is gemaakt voor ondernemers die niet zelf hun boekhouding doen, maar dit via een boekhouder regelen. TOCO zorgt er voor dat jouw boekhouder op een digitale manier jouw documenten binnenkrijgt en optimaal met jou kan samenwerken.

  Je kan perfect met TOCO werken zonder dat je boekhouder met TOCO werkt. Je kan je documenten dan nog altijd naar je boekhouder doorsturen via email. Niettemin raden we wel aan om je boekhouder te betrekken, want op die manier kan je genieten van meer opties.

  Omdat een oplossing waar je zowel je documenten als je bankrekeninginformatie beheert uniek is! Je brengt verschillende bronnen van informatie samen – je archief, je bankinformatie en je boekhouding – waardoor je zelf efficiënter kan werken. Dit bijvoorbeeld door documenten te linken aan je banktransacties. Zo hoef je nooit meer te zoeken waarover die betaling nu weer ging.

  Ja! Van zodra een factuur opgeladen wordt in TOCO, halen we er met behulp van OCR technologie de relevante betalingsdata uit. Jij kan deze data verifiëren en dan wordt er een QR code gegeneerd. Deze QR code kan gebruikt worden in de bankapp van KBC, Belfius en Bunq.
  Op termijn zullen we de betalingsmogelijkheden in TOCO uitbreiden zodat je vanaf elke bankrekening een betaling kunt initiëren.

  TOCO helpt jou en jouw kantoor om te digitaliseren.
  Onze visie is dat jouw samenwerking met de ondernemer verder gaat dan alleen documenten uitwisselen. TOCO biedt daarom meer dan de traditionele schoendoos! We digitaliseren processen waar je interactie hebt met jouw klanten.

  Vooral het doorsturen van documenten en de communicatie met jouw klant staan hierbij centraal. Maar ook het uitwisselen van inzichten en rapporten ontbreekt hier niet.

  Verder zijn we er van overtuigd dat de ondernemer pas tools gaat gebruiken wanneer er voor hem/haar meerwaarde is. Onze focus is dan ook op gebruiksgemak en functionaliteit voor de ondernemer.

  TOCO heeft verschillende soorten integraties waardoor we heel flexibel kunnen integreren met verschillende pakketten

  De meest uitgebreide integratie hebben we op vandaag met Exact Online en de oplossingen van Wolters Kluwer, Adsolut en ExpertM. Dit zijn diepe integraties, die geïntegreerd zijn met uw processen en waar we ook informatie van het boekhoudpakket terug geven aan de eindklant.

  TOCO is gebouwd met de visie dat alle connecties mogelijk zijn. Heeft jouw boekhoudpakket een emailadres waar documenten kunnen aangeleverd worden? Prima! Ook dan is TOCO een perfecte oplossing om de digitalisering van jouw kantoor in te zetten.
  Vul het formulier in en wij bekijken samen met u de mogelijkheden
  Geef hier aan met welke software u werkt en wenst te integreren

  Dankzij onze integratie met Silverfin krijgen je klanten de door jou op maat gemaakte rapporteringen aangeleverd in TOCO.
  TOCO integreert ook met Codabox, zo kan je rekeninginformatie van verschillende bankrekeningen in één oogopslag ter beschikking stellen van je klanten.
  TOCO zal ook integreren met de banken om rekeninginformatie op te halen maar ook om betalingen te initiëren.

  Later zullen daar extra diensten bijkomen, denk maar aan het aanvragen van een kredietdossier. Onze visie gaat nog veel verder…alle partijen en informatie die een ondernemer nodig heeft in zijn financiële administratie willen we samenbrengen, denk hierbij een sociale secretariaten, ondernemersloketten, verzekeraars,…enz.

  Met onze partners wil TOCO het portaal voor de ondernemer worden waar alle informatie samenkomt, boekhoudkundig, financieel en fiscaal!

 • TOCO richt zich in eerste instantie op de ondernemer. Omdat we er van overtuigd zijn dat je in eerste instantie de ondernemer toegevoegde waarde moet geven vooraleer hij/zij zelf meehelpt om jouw eigen processen efficiënter te maken.

 • TOCO is meer dan een digitale schoendoos. Verwacht niet van je klant dat hij/zij een tool gebruikt waar enkel éénrichtingsgewijs documenten naar jou gestuurd kunnen worden. TOCO is gericht op meerwaarde voor de ondernemer en interactie met jou als accountant. Documenten zijn daarin natuurlijk essentieel, maar we zorgen ook voor een digitaal archief, dat makkelijk te doorzoeken is, en de mogelijkheid om betalingen te doen en rekeninginformatie te krijgen. Bovendien heb je als accountant de mogelijkheid om rapportering ter beschikking te stellen – direct in het platform waar de ondernemer iedere dag is om zijn facturen te verzamelen en te betalen.
 • TOCO werd gebouwd vanuit een holistische kijk op een klantenportaal en richt zich vooral op de ondernemer. TOCO is dus veel meer dan een digitale schoendoos. Het is een oplossing waarmee de ondernemer zijn financiële administratie beheert en automatiseert.

  Een centraal digitaal archief, makkelijk doorzoekbaar en de mogelijkheid om te betalen en bankinformatie te koppelen aan de facturen. Vanuit een portaal waar de ondernemer dagelijks of wekelijks mee bezig is, zullen de documenten ook sneller bij jou, de accountant, geraken en zal de ondernemer al sneller dat financiële rapport bekijken. Op die manier worden jouw processen ook efficiënter.

 • Werk je met Exact? Dan worden de documenten in de digitale brievenbus aangeleverd. TOCO creëert zelf de nodige brievenbussen, dus jij hoeft zelf niks te beheren of op te zetten.

 • Werk je met WK – Adsolut/Expert-M? Dan komen je documenten in Basecone terecht. Vandaaruit kan je automatisch boeken naar Adsolut of ExpertM

 • Werk je met andere pakketten? Werk je zelf niet met TOCO, dan kan je klant een email met een download link doorsturen. Heeft jouw boekhoudpakket een emailadres waar jouw klant documenten naar toe kan sturen? Dan kunnen dat emailadres geconfigureerd worden en dan worden de documenten rechtstreeks naar dat email adres gestuurd. Werk je wel met TOCO, dan heb je nog de extra mogelijkheid om de documenten van je klant op het platform zelf te gaan downloaden.

 • Ik kreeg een uitnodiging voor TOCO via mijn accountant. Gefeliciteerd! Je kan via TOCO onmiddellijk documenten doorsturen naar je boekhouder. Jouw documenten komen rechtstreeks bij je accountant terecht. Hoe sneller jij documenten doorstuurt, des te sneller kan jouw boekhouder aan de slag om jouw boekhouding op punt te zetten.

 • Ik heb zelf TOCO ontdekt. Dat is heel fijn!
  • Klik op 'Get Started' om je te registreren op TOCO en van start te gaan!
  • Ben je al geregistreerd? Verifieer je even of je boekhouder al op TOCO zit? Dit kan je doen door naar de instellingen van je bedrijf te gaan. Kies voor Boekhouding en klik op "Zoek je Boekhouder". Als je boekhouder reeds op TOCO zit zal je boekhouder een bericht krijgen van ons, zodat hij alles in orde kan brengen om jou verder te connecteren met jouw boekhoudsoftware. Zit je boekhouder nog niet op TOCO? Spijtig, maar ook in dat geval kan jij TOCO blijven gebruiken. Je kan een emailadres opgeven van je boekhouder. We zullen dan alle documenten vanuit TOCO naar dat email adres sturen.

 • Proficiat! Je bent een topper! We raden je aan om onze features direct te ontdekken!

 • Start met het opladen van je documenten voor je boekhouding! Documenten opladen kan via de volgende manieren
  • Via onze app. Download deze in de appstores
  • Via de oplaadfunctie in TOCO zelf
  • Forward documenten naar je TOCO email adres. Hiervoor moet je wel eerst het email adres dat je gaat gebruiken bekend maken in TOCO. Dat doe je door het email adres te whitelisten. Ga naar je Documenten pagina, naast het TOCO emailadres vind je een tandwiel waar je je emailadres kan toevoegen
  • Kan je scanner documenten sturen? Configureer dan je TOCO adres in je scanner. Whitelist het emailadres van de scanner (zie hierboven) en je documenten komen na scanning in je TOCO inbox terecht.
 • Wist je dat TOCO alle opgeladen documenten indexeert? Dat betekent dat alle documenten volledig doorzoekbaar worden op alle tekst in het document. Handig als je snel iets terug wilt vinden.
 • Gebruik de tags om documenten te catalogiseren
 • Gebruik de notitie om zaken over het document of de factuur bij te houden. Deze notities is net zoals je digitale post-it!
 • Betalingen in TOCO? Ja, dat kan!! Heb je een rekening bij KBC, Belfius of Bunq? Dan kan je de QR code die gegeneerd wordt in TOCO, scannen met je bankapp.
 • Wil je rekeninginformatie in TOCO? Heb je een abonnement op CODA via Codabox? Dan kan je zelf je CODA bestanden binnenhalen bij TOCO. Ga naar de instellingen van je bedrijf en maak een integratie met CODA. Je ontvangt dan een token via email waarmee je de koppeling kan finaliseren. Vanzodra er transacties op jouw rekening(en) zijn, zal je automatisch je bankinformatie binnen krijgen.
 • Stuur de documenten door naar jouw boekhouder. Controleer even bij bovenstaande vraag ‘Hoe ga ik van start’ of je alle stappen gezet hebt. Ja? Dan houdt niks jou nog tegen! Veel plezier!!
 • Jazeker! En er komen er continu bij, hou ons dus zeker in de gaten!

 • Stuur je documenten van je scanner direct naar je TOCO inbox.
  • Configureer het TOCO email adres in je scanner.
  • Whitelist het adres van je scanner als toegestane zender in TOCO
   • Ga naar Documenten
   • Naast het TOCO emailadres vind je een tandwiel waar je de adressen kunt configureren
   • Sla het email adres van je scanner op.
   • TIP: ken je het adres van je scanner niet? Stuur dan van je scanner een document naar je prive emailadres. Deze afzender is dan het email adres van je scanner.
  • Scan een document en stuur het document direct naar je TOCO inbox.
 • Vind makkelijk documenten terug door met de Tags te werken (bvb facturen die met kredietkaart werden betaald kan je de tag ‘kredietkaart’ (of ‘KK’, ‘Visa’, ‘MC’…) geven. Zoek je de kredietkaarttransacties, dan vul je in de zoekterm enkel de tag in en alle facturen worden opgelijst
 • TOCO werkt via alle browsers zoals Chrome, Firefox, Microsoft Edge en Safari. Gezien Microsoft de ondersteuning van Internet Explorer 10 stopzet in 2020, raden we het af om nog via deze browser te werken.

  fancybox

  Lieve De Ruyck

  Customer Succes Manager

  fancybox

  Veroniek Willen

  COO