Persbericht: Xerius en TOCO slaan de handen in elkaar voor nieuwe rol van accountants

Antwerpen en Gent, 13 mei 2019 – Xerius en TOCO gaan de sector actief bijstaan en inspireren, zodat boekhouders en accountants hun klanten beter kunnen helpen om hun ambities te realiseren. De huidige digitaliseringsgolf biedt boekhouders en accountants namelijk heel wat nieuwe kansen.

Terwijl nieuwe technologieën, en zelfs banken, steeds meer repetitieve taken overnemen, heeft de moderne KMO meer nood aan persoonlijk advies en een helder inzicht in de actuele bedrijfscijfers. Door de tijd die vrijkomt door automatisatie, kan de boekhouder of accountant dus beter communiceren met zijn klanten en aldus een aangepaste service verzorgen. Zichzelf heruitvinden wordt zo geen must, maar eerder een logische en natuurlijke evolutie van het beroep.

Vanuit de markt komt tevens de vraag naar een alles-in-een oplossing: boekhoudpakket, communicatiemodule, makkelijke connectie met service providers, sociale secretariaten en integratie met rapporteringstools zoals bvb. Silverfin. TOCO is zo een samenwerkingsinstrument. Het is een online platform dat de onderneming richting geeft terwijl de boekhouder aan de regie blijft zitten en de handen vrij heeft om de ondernemer te begeleiden naar commercieel succes.

Xerius stapt nu dus mee in dit nieuwe portaalverhaal en wordt een geïntegreerde functionaliteit. In het TOCO platform brengt Xerius voortaan een up-to-date overzicht van de sociale bijdragen. De ondernemer wordt tevens verwittigd wanneer die moet betaald worden. Bovendien kan je als accountant snel schakelen en connecteren met je klant vanuit het portaal. Op termijn zullen nieuwe ondernemers zelfs eenvoudig kunnen aansluiten bij Xerius via TOCO.

Franky Haesevoets, Gedelegeerd Bestuurder, Xerius: “De klant is vandaag op zoek naar een geïntegreerde oplossing, waarbij hij in één oogopslag een helder overzicht krijgt van hoe zijn onderneming presteert. Bij Xerius geloven we sterk in platformen zoals TOCO om te connecteren met onze klanten. En heel belangrijk: de boekhouder of accountant kan meekijken. Hierdoor zal zijn adviesrol alleen maar versterken.”

Philippe Kimpe, CEO, TOCO: “Onze missie is om het financiële kompas van de ondernemer te worden. De samenwerking met Xerius is een enorme stap vooruit op de weg naar een efficienter beheer van elke KMO”.

Voor een demonstratie – bezoek TOCO op Silverfin’s Fast Forward 2019, 14 mei in Ghelamco Arena in Gent.

Voor meer informatie over Xerius
www.xerius.be
communicatie@xerius.be

Voor meer informatie over TOCO

www.toco.eu
info@toco.eu

——————————–

Recente blogposts

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Inhoudsopgave

Persbericht: Xerius en TOCO slaan de handen in elkaar voor nieuwe rol van accountants

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Verkoopfacturen

Velen van jullie maken ondertussen hun verkoopfacturen via het TOCO platform. Jullie stuurden ons verschillende suggesties ter verbetering.

Lees meer

Waardevolle tips voor zelfstandigen

Je eigen baas zijn kan geweldig zijn! Je mag zelf kiezen aan welke projecten je wilt werken, je hebt een zekere flexibiliteit in het bepalen van je eigen werktijden, je kan je eigen richting uit gaan. Met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid, want plots heb je geen organisatie meer waarop je kan terugvallen om praktische zaken voor je te regelen.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.