TOCO breidt zijn team verder uit! 🥳

We zijn blij om Bram Casier te verwelkomen als Sales Executive! Met zijn ruime ervaring en kennis van de sector, zijn we er van overtuigd dat hij Ondernemers en Accountants de weg kan tonen naar digitalisering.

In zijn rol bij TOCO zal Bram verantwoordelijk zijn voor business development op de Belgische markt in nauwe samenwerking met accountants en ondernemers.

Bram heeft al enkele jaren ervaring opgedaan in de IT-sector. Bij Exact begeleidde hij succesvol accountants om beter en efficiënter samen te werken met hun klanten. “Voor accountants wordt het cruciaal om tijd vrij te maken om hun klanten beter te begeleiden en te adviseren.  Deze tijd kunnen ze vrij maken door op een meer digitale en geautomatiseerde manier met hun klanten samen te werken. De Corona-crisis was in dat opzicht voor velen een wake-up call en maakt dat een oplossing zoals TOCO zeer maatschappelijk relevant is.” zegt Bram.

“Wat heel belangrijk is in het digitaliseringsverhaal is dat oplossingen niet alleen toegevoegde waarde moeten creëren voor de accountant maar ook voor de ondernemer en net dat blijkt niet altijd makkelijk te zijn.” zegt Bram.

“Niet elke ondernemer is bezig met IT, software, scannen, coda, …  Easy-to-use is dus ‘key’ en met de juiste tools en begeleiding probeer ik er voor te zorgen dat we voor beide partijen ‘together’  een ‘connected’ oplossing hebben waar accountant en ondernemer efficiënt en vooruitstrevend kunnen samenwerken.”

Naast het vele werken is Bram al jaren een fervent basketter en all-round sportliefhebber.

Een aantal redenen waarom Bram blij was om zich bij het TOCO-team aan te sluiten….🤗

“De mentaliteit, waarden en normen zaten voor mij allemaal perfect.” zegt Bram.

“De oplossing zelf is iets waarvan ik overtuigd ben dat iedere accountant hiermee wel gediend zou zijn en dus moet ontdekken. TOCO is vooruitstrevend, innovatief en bereikbaar.”

“TOCO is gegroeid uit de accountancy wereld maar ze luisteren zeer sterk naar de markt en kunnen daar heel snel op inspelen. De drive om te groeien bij TOCO is net zoals bij mezelf sterk aanwezig waardoor ik heel blij ben om me bij dit team te mogen vervoegen.”

Recente blogposts

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Inhoudsopgave

TOCO breidt zijn team verder uit! 🥳

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Verkoopfacturen

Velen van jullie maken ondertussen hun verkoopfacturen via het TOCO platform. Jullie stuurden ons verschillende suggesties ter verbetering.

Lees meer

Waardevolle tips voor zelfstandigen

Je eigen baas zijn kan geweldig zijn! Je mag zelf kiezen aan welke projecten je wilt werken, je hebt een zekere flexibiliteit in het bepalen van je eigen werktijden, je kan je eigen richting uit gaan. Met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid, want plots heb je geen organisatie meer waarop je kan terugvallen om praktische zaken voor je te regelen.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.