TOCO verwelkomt een nieuw team lid🥳

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we ons managementteam versterken met een Chief Commercial Officer, Olivier Constant.

Olivier heeft 25 jaar ervaring in de technologische industrie, waaronder bijna 15 jaar als Sales Director bij Exact in België, Frankrijk, UK, Spanje en Duitsland.

In zijn rol bij TOCO zal Olivier verantwoordelijk zijn voor het op de kaart zetten van TOCO op Belgische en internationale markten door een goede verkooporganisatie op te bouwen in nauwe samenwerking met accountants en ondernemers.

Voordat hij bij TOCO aan de slag ging, bekleedde Olivier verschillende leidinggevende functies bij Exact waar hij nauw samenwerkte met Belgische accountants door de introductie van Exact Online en het opbouwen van belangrijke successen op het gebied van groei, de lancering van nieuwe digitale manieren van werken en een samenwerkingsplatform.

Olivier’s ervaring in sales management heeft ook bedrijven zoals EMAsphere geholpen om hun wereldwijde sales teams en account management capaciteit uit te breiden.

We laten u graag wat meer weten over Olivier 🤫

Naast zijn internationale verkoopcarrière is Olivier gepassioneerd door de wielersport. “Fietsen wint aan populariteit als een gezonde en ecologisch duurzame vorm van transport. Maar fietsen is voor mij ook een manier om mijn evenwicht in het leven te bewaren. En uiteindelijk daag ik mezelf graag uit. Elk jaar probeer ik minstens één indrukwekkende berg te beklimmen”.

Een aantal van de redenen waarom Olivier blij was om zich bij ons TOCO-team aan te sluiten….🤗

“Als je op zoek bent naar een nieuwe rol, zijn er bepaalde dingen die je zoekt in een bedrijf”, zegt Olivier. “Hebben ze een goed leiderschap? Zijn ze mensgericht? Hebben ze grote ambities? En ten slotte, hebben ze een oplossing die innovatief en vooruitstrevend is? TOCO heeft alles van het bovenstaande”.

“TOCO is een snel groeiende fintech”, zegt Olivier. “Ze zijn in een verbazingwekkend tempo gegroeid en hebben al belangrijke samenwerkingsverbanden gesloten, ik kijk er echt naar uit om hen op deze uitdaging te ondersteunen. TOCO naar de volgende fase van hun visie brengen is mijn belangrijkste doel.”.

“We zijn ongelooflijk blij met de komst van onze CCO. Gezien de snelle groei van TOCO in de afgelopen maanden en om te kunnen inspelen op de vraag van de markt, was er geen betere timing voor Olivier om ons team te versterken. Zijn ervaring en zijn absolute expertise binnen de boekhoudsector zijn een grote troef voor TOCO. Olivier en ik hebben in het verleden al samengewerkt, in een klant-leverancierrelatie, dus we zijn geen vreemden voor elkaar”, verklaart CEO Philippe Kimpe.

Recente blogposts

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Inhoudsopgave

TOCO verwelkomt een nieuw team lid🥳

Mis onze laatste updates niet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte.

Verkoopfacturen

Velen van jullie maken ondertussen hun verkoopfacturen via het TOCO platform. Jullie stuurden ons verschillende suggesties ter verbetering.

Lees meer

Waardevolle tips voor zelfstandigen

Je eigen baas zijn kan geweldig zijn! Je mag zelf kiezen aan welke projecten je wilt werken, je hebt een zekere flexibiliteit in het bepalen van je eigen werktijden, je kan je eigen richting uit gaan. Met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid, want plots heb je geen organisatie meer waarop je kan terugvallen om praktische zaken voor je te regelen.

Lees meer

TOCO zelf testen?

Boek een persoonlijke demo. Of neem de shortcut en probeer TOCO vandaag nog uit. We doen je 90 dagen cadeau, zonder verplichtingen of kredietkaartgegevens.

Je startscherm is een feed met alle laatste transacties, communicatie en documenten. Zo behoud je het overzicht.