drive02 drive02

Een holistische aanpak

Het idee voor TOCO begon in 2017 met de vraag hoe een klantenportaal ingezet kon worden om efficiënties te bereiken.

Vanuit een holistische aanpak was het ons snel duidelijk dat enkel een portaal dat start met de behoeftes van de ondernemer er voor kan zorgen dat er daadwerkelijk gestroomlijnde processen gerealiseerd kunnen worden bij de financiële dienstverleners.

Financiële administratie bezorgt vele ondernemers frustraties. Dat komt omdat er veel partijen bij betrokken zijn en dat de informatie verspreid is over vele applicaties en tools. Met TOCO zorgen we voor een centrale plaats voor deze informatie en zorgen we dat ondernemers en accountants optimaal kunnen samenwerken.

Maak van je financiële administratie een bondgenoot en laat jouw boekhouder een echte adviseur voor je worden!

drive02

Van chaos naar structuur

Ben jij het ook beu om die op het einde van het kwartaal je facturen bijeen te zoeken en naar de boekhouder te sturen?

Start nu jouw centraal digitaal archief op TOCO, integreer je bankrekeninginformatie, beheer je betalingen en stuur door naar je boekhouder. Alles vanuit 1 platform! Handig niet?

TOCO is gemaakt voor jou als ondernemer. We maken het jou dan ook zo eenvoudig mogelijk. Scan, klik, klaar ….Financiële administratie was nog nooit zo eenvoudig.

Onze missie is om jou het leven makkelijker te maken en dat doen we door onze competenties te combineren met de laatste technologie.

Digitaal archief

Verzamel al je facturen en bedrijfsdocumenten in TOCO. TOCO zorgt ervoor dat alles gedigitaliseerd en super snel opzoekbaar wordt.

Bankinformatie & betalingen

In TOCO heb je een overzicht van je bankrekeningen en kun je banktransacties linken aan documenten en facturen. Handig want dan weet je dat je administratie compleet is!
Ook betalingen zijn mogelijk. Laad een document op en wij halen de betalingsdata er uit! Met de QR code kan je de betaling finaliseren.

Samenwerking met je boekhouder

Wacht niet tot het einde van het kwartaal en stuur je documenten direct door naar je boekhouder. Zo is je boekhouding sneller up to date en kan je accountant je beter adviseren!

We helpen ondernemers en accountants om hun dagelijkse leven gemakkelijker te maken

TOCO is opgericht door ondernemers die de uitdagingen van de markt begrijpen, omdat ze ze zelf ervaren hebben.

We brengen gevarieerde competenties en ruime ervaring uit drie sectoren samen: Accountancy, Bank en IT. Samen zorgen we voor innovatieve oplossingen die het voor jou en je accountant makkelijker maken om samen te werken.

drive02
drive02 drive02

Maak kennis met het team!

Het geeft ons een goed gevoel te weten dat we ondernemers en accountants kunnen helpen om hun dagelijkse leven gemakkelijker te maken.
 • #0
  Bram Casier

  Sales Executive

 • #0
  Lieve De Ruyck

  Customer Succes Manager

 • #0
  Evelien Dhont

  Product Owner

 • #0
  Jonas Koops

  Business Analyst

 • #0
  Wim Roegiers

  Senior Developper

 • #0
  Gino Heyman

  Software Architect

 • #0
  Sven Beauprez

  CTO

 • #0
  Veroniek Willen

  COO

 • #0
  Philippe Kimpe

  CEO