Op aanraden van mijn boekhouder voor het eerst met TOCO in contact gekomen. Met TOCO kan ik zowel voor mijn firma als voor mijn vzw alle documenten in één digitaal archief opslaan, zonder ze achteraf nog eens apart te moeten sorteren. Door de online connectie met mijn boekhouder loopt mijn boekhouding nu een stuk efficiënter […]

De rush op het einde van het kwartaal is er niet meer voor mij. TOCO brengt me dagelijks op de hoogte van wat ik betaald heb en waar ik een factuur of bewijsstuk moet voor aanleveren aan mijn boekhouder.

“TOCO helpt me om het overzicht te bewaren over mijn boekhouding. Een digitaal archief waar ik alles terugvind, de mogelijkheid om door te sturen naar de boekhouder én betalingen te kunnen doen…allemaal vanuit 1 portaal… Dat is voor mij de grote meerwaarde van TOCO. Daarnaast krijg ik ook nog eens meer inzichten in mijn cijfers […]

“Bij Xerius geloven we niet dat we een eigen platform voor onze klanten moeten bouwen. We geloven meer in platformen zoals TOCO om die info die nodig is te pushen. Oh ja, op onze Accountancy Experience Tour reclame gemaakt voor TOCO. Mijn gevoel is weer versterkt: TOCO wordt een succes!”

“Een partij die aan de deur staat te kloppen is TOCO, Ik zou accountants aanraden om deze speler in de gaten te houden gezien de insteek om verschillende stakeholders samen te brengen (accountants, ondernemers, banken, soc secretariaten…) een unieke kijk is én gevraagd wordt door de markt”

“Onze sterke punten vullen elkaar perfect aan, zodat we onze klanten – zelfstandige accountants, accountantskantoren en ondernemers – nog beter kunnen ondersteunen in hun dagelijkse financiële verslaglegging. Door de integratie tussen onze softwarepakketten en het TOCO-platform mogelijk te maken, zal de eindgebruiker een meer gebruikersvriendelijke, digitale ervaring hebben”.

“Wist je dat &Robin officieel reseller is geworden van TOCO?! Want ook wij gaan voor een verhaal waarin alle stakeholders “Together Connected” zijn”